Magamról, munkámról...

Szociális munkás - szociálpolitikus vagyok. 30 éve dolgozom a szakmámban, amit hivatásomnak tekintek. Szakmai pályafutásom része 15 év oktatási tapasztalat, melyből tíz év felsőoktatás. /Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar/. Ugyancsak 10 éve különböző csoportokat vezetek trénerként, képzőként. 

Coach és mediátor képzettségekkel rendelkezem, amiket mint módszereket használok a mindennapi munkámban. Az utóbbi tíz évben érdeklődésem egyik fókusza a segítő segítése. Ennek részeként - és ez érdekében - szupervizori tanulmányokat folytattam és szereztem meg a szupervizor képesítést. Új szakmai profilomként, egyéni és team szupervíziót egyaránt kínálok humán területeken dolgozó szakemberek, intézmények, szervezetek, team-ek részére.

Az alábbi rövid interjúban igyekszem bemutatni szakmámat, hivatásomat ami az alapját adta annak, hogy tréner, coach, mediátor és szupervizor lehessek. Megtekintve talán rólam is szerzel némi benyomást, ami - reményeim szerint -  megkönnyítheti a döntésed hogy felkeress és elinduljon közös együttműködésünk. Köszönöm, ha szánsz rá mindössze 6 percet.

Ha felkeltettem érdeklődésedet, további információkat, írásokat a blogomon olvashatsz (Lásd az "sw blog"  menüpontot) vagy nézz meg más videóimat a "Referenciák" címszónál! Ha időd engedi, böngéssz kedvedre  az archívumokban,  ahol tucatnyi keret tematikát ismerhetsz meg. Alább pedig az elérhetőségeimet találod.

 30 év szakmai, 15 év oktatói, képzői, 10 év tréneri tapasztalat

Kapcsolat

Kérdezz bátran vagy írd meg a véleményed!

Telefon:

+36 20 213 1847

e-mail:

vajda.zsolt@co-treme.hu

Skype:

vajdazsolt1


Üzenet: