Magamról, munkámról...

Szociális munkás - szociálpolitikus vagyok. Az ELTE Bölcsészettudományi Karán végeztem tanulmányaimat. 33 éve dolgozom a szakmámban, amit hivatásomnak tekintek. Szakmai pályafutásom része 15 év oktatási tapasztalat, melyből 10+ év felsőoktatás. / Főllásban: Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar. Óraadóként: Apor Vilmos Katolikus Főiskola, Károli Gáspár Református Egyetem, Wesley János Főiskola. /

Trénerként, képzőként, csoportokat, tréningeket vezetek különböző tartalmakkal és módszerekkel. Például szakmai készségfejlesztés, önismeret, konfliktuskezelés, kommunikáció, változáskezelés...

Coach és mediátor képzettségekkel rendelkezem, amiket mint módszereket használok a mindennapi munkámban. Az utóbbi tíz évben érdeklődésem egyik fókusza a segítő segítése. Ennek részeként - és ez érdekében - szupervizori tanulmányokat folytattam és szereztem meg a szupervizor képesítést.  (KRE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológia Intézet és Továbbképző Központ)

Szupervizorként egyéni és team szupervíziót egyaránt kínálok humán területeken dolgozó szakemberek, vezetők, intézmények, szervezetek, team-ek részére.

Az alábbi rövid interjúban igyekszem bemutatni szakmámat, hivatásomat ami az alapját adta annak, hogy a fenti képesítésekkel rendelkezve, különböző módszereket alkalmazzak a munkáim során. Megtekintve, talán rólam is szerzel némi benyomást, ami - reményeim szerint -  megkönnyítheti a döntésed hogy felkeress és elinduljon közös együttműködésünk. Köszönöm, ha szánsz rá mindössze 6 percet.

33 év szakmai, 15 év oktatói - képzői, 10+ év coach és tréneri tapasztalat 

Kapcsolat

Kérdezz bátran vagy írd meg a véleményed!

Telefon:

+36 20 213 1847

e-mail:

vajda.zsolt@co-treme.hu

Üzenet: