sw. blog

Szép napot/estét! Gondolom nem árulok el nagy titkot az sw. rövidítés megfejtésével: Social worker - szociális munkás. Az vagyok. Ez a választott szakmám, hivatásom. Szeretem. Itt is zömmel ilyen tárgyú, ilyen megközelítésű írásokat olvashatsz a korábbi bejegyzések között. Az újabb bejegyzések inkább a szakmai programjaim hirdetései. Ha az eredeti szándékomnak megfelelő, szakmai blogbejegyzésekre vagy kíváncsi, javaslom még az alábbi felületem: 

https://igyislehet-lehetigyis.blog.hu/

Még valami: Amikor először leírtam itt az sw. rövidítést, eszembe jutott, hogy ezt már láttam autókon is. Olyan típusokon, ahol a mérnökök igyekeztek nagyobb üvegfelületeket tervezni a jobb kilátás végett. Megörültem, hogy ez milyen jó, ez a kettős értelem, sw, mint szélesebb perspektíva, nagyobb kilátás, rálátás stb... De aztán megnéztem a pontos jelentését. Sky wagon, azaz égi szekér. :) Hát ennyire sem transzcendens, sem ezoterikus nem vagyok. Tökéletesen megfelel a social worker is. Üdvözlettel: Zsolt


A 2023. február - márciusára tervezett és szervezett 5-6 alkalomból álló műhelysorozat érdeklődés hiányában elmarad. A jelentkezők száma nem érte el a 10 főt. Őszintén sajnálom. Az okokat még keresem.

Ha valaki rátekint a honlapomra, hirdetéseimre, talán felmerülhet benne az a kérdés, hogy ugyan, honnan veszem a bátorságot, hogy ennyi féle és fajta szolgáltatást kínáljak egyedül?

Egyéni coaching lehetőség szociális, gyermekvédelmi szakembereknek. Beosztott munkatársaknak és vezetőknek egyaránt.